Månadens Blok anställd: Kimi Miettinen

I det här blogginlägget bekantar vi oss med den avslappnade och hjärtliga Kimi Miettinen, som genom åren har förvandlats från en urmakare och en videospelsaffärschef till en stenhård bostadsförmedlare. Kimi anställdes som Bloks första bostadsförmedlare och ansvarar i dagens läge för hela Bloks kundtjänstteam och är företagets ansvariga förmedlare. Låt oss bekanta oss med Kimi.

Hej! Vem är du egentligen och hur hamnade du på Blok?

“Jag är 28 år gammal, ursprungligen utbildad till urmakare och hemifrån landsbygden och staden. Direkt efter studierna började jag jobba i en videospelsaffär, där jag märkte att jag har en talang för att sälja och tjäna kunder. Jag var väldigt målinriktad och på fem år jobbade jag upp mig från en timmarbetare till affärschef. Däremellan gick jag armén, där jag utvecklade mina ledarskapskunskaper i försvarsmaktens förmansutbildning. Under den tiden hade jag 133 soldater under mig i mitt kompani. För fem år sedan flyttade jag över till bostadsförmedlingsbranschen, då jag började jobba på ett traditionellt bostadsförmedlingsföretag. Jag kvalificerade mig i bostadsförmedling och klarade av AFM-provet. På ett par år hade jag gjort bra ifrån mig och blev försäljningschef. Jag hittade till Blok då jag var på en kurs tillsammans med en person som var kompis med en av Bloks investerare. Bloks vd Rudi kallade mig på intervju och erbjöd mig jobbet. Så hamnade jag på Blok.”

Hur många bostäder har du sålt på Blok?

“På dryga två år har jag sålt 366 bostäder på Blok.”

Vad är din favorit stadsdel? Varför?

"Min favorit stadsdel är Kottby i Helsingfors. Det är min födelseort och min pappa har alltid bott där."

Om du inte bodde i den här verkligheten, i vilken film skulle du vilja bo?

“Jag skulle vilja leva i Matrix filmen. Världen i den filmen är märklig, man måste vara noggrann: du kan uppnå vad som helst bara du vill det.”

Vad gör du då du inte jobbar på Blok?

“På fritiden spelar jag innebandy, downhillcyklar, fiskar och umgås med min fru.”

Sista frågan; vilka superkrafter skulle du vilja ha och varför?

“Att kunna flyga, så klart! Det skulle vara det bästa.”

Hur mycket är din bostad värd?

+2%

Värdera din bostad och följ prisutveckligen med Prisvakten.

Något du ännu inte fått svar på?

Bli återuppringd av våra förmedlare.

    Viimeisimmät blogikirjoitukset